onsdag 18. mai 2016

Sy noe nytt til sykkelen

For de som bruker litt tid på å lete rundt finnes det massevis av ideer, inspirasjon og mønstre som gjør at det rykker litt ekstra i synåla. Bare se på dette herlige settet som du kan sy til sykkelen din. Bildet er hentet fra Hendes verden  - du kan trykke på bildet for å komme direkte til beskrivelse og mønster.

Sommerlig sett til sykkelen

Eller hva med å sy et trekk til sykkelsetet? Det kan være praktisk når sykkelen skal sykles hjem etter en sommerkveld med masse dugg... Eller kanskje for å beskytte sykkelsetet på en regnværsdag? Mønsteret er hentet fra Pickles. Trykk på bildet for å komme til beskrivelse og mønster.

Praktisk setetrekk til sykkelen

Under er bilde av en praktisk veske til å henge på baggasjebrettet på sykkelen din. Trykk på bildet - og du kommer til beskrivelse og mønster som er på engelsk.

sovanisa: tutorial to sew double saddle bags for your bike!!!
Stor sykkelveske

Eller hva med å sy et trekk til den kjedelige sorte trådkurven som henger foran på sykkelen? Med litt stoff i friske farger og en symaskin blir den kjedelige kurven plutselig litt mer fargerik. Klikk på bildet for å komme til beskrivelse og mønster som er på engelsk.

Et trekk piffer opp kurven

Til slutt en liten lunch veske til å henge på sykkelen som helt klart også kan brukes til nøkler, leppestift, mobil og andre nødvendigheter. Her er også mønster og bekrivelse på engelsk

bike bags sewing patterns
Til lunch eller diverse oppbevaring

Sykkelen er tatt frem fra garasjen og sommeren er snart her. Kanskje det snart blir sydd noe sommernytt til sykkelen min? Det mangler ihvertfall ikke på gode ideer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar